Xalet Ecoeficient a Sils

Casa d´obra nova eco sostenible amb certificació energètica AA i piscina en parcel·la de 424 m2. Les habitacions es troben a la planta baixa i el garatge al soterrani.

AUTO PROMOCIÓ

Construcció posterior a la venda en la modalitat d’auto promoció.

ALTA QUALITAT

Acabats d’alta qualitat, orientació ideal per il.luminació natural davant i darrera, cuina office totalment equipada i dos parkings.

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

L’etiqueta de certificació energètica d’aquest habitatge és de categoria A, alta eficiència energètica.

DARRERA UNITAT DISPONIBLE DE LA PROMOCIÓ

Gaudeix del sol i la tranquilitat a pocs minuts dels Estanys.

Aquest habitatge de luxe té un disseny minimalista i eco sostenible, amb àmplies obertures que permeten gaudir d’una gran il·luminació durant tot el dia. Compte amb una fantàstica piscina i acabats d’alta qualitat que garanteixen la durabilitat i el manteniment a llarg termini de l’habitatge. A més, el consum energètic és pràcticament nul, respectant al màxim el medi ambient.

Preu de venda 650.000 €

252 m2 construïts

199 m2 útils

424 m2 de parcel.la

4 habitacions

3 banys 

garatge de 2 places

Certificació energètica A


Vols agendar una visita? Realitza ARA la petició

Promocions obra nova a la mateixa zona actualment disponibles:

Conèixer l’oferta ja comercialitzada de propietats d’obra nova pot ser un bon inici per a la teva cerca. Et podràs així fer una idea del tipus de contrucció, habitatges i característiques principals. Però també de la zona i entorn on s’ubiquen i que et convidem a conèixer agendant una visita. Començem?

Casa Adossada amb jardí Sils

Espléndida casa d’obra nova amb jardí privat al centre de Sils. Superfície construïda de 174m2. Consta de 4 habitacions, acabats d’alta qualitat i qualificació energètica A, garatge tancat.

GIRONA CAN LLOBET SMART HOUSE

Les Smart House són habitatges totalment passius que tal i com el seu nom indica disposen d’un sistema de ventilació, calefacció i abatiment energètic autònom i totalment sostenible.

CASA UNIFAMILIAR FORNELLS PARC GIRONA

Magnífica casa aïllada de 276 m2 amb ampli jardí a la coneguda urbanització Fornells Parc Girona. Amb possibilitat de piscina Tancaments i jardineria perimetral, porta corredissa en accés principal per a cotxes i porta per als vianants.

Safire Real Estate

Especialistes en comercialització d’obra nova i compravenda immobiliaria residencial.

info@safirerealestate.com

902 920 516