LLANÇA’T ARA: VEN I GAUDEIX DEL MOMENT

Amb regal inclós

Ser propietari/a és un luxe: t’ajudem a descobrir-ho.

Perquè la teva casa ets tu. Fins que decideixes vendre-la.

Som el suport immobiliari que sempre has echado en falta. Perquè cobrim tot el procés de compraventa. I perquè us guiem de manera totalment gratuïta a l’inici, durant i després de la venda.

I si estàs pensant a vendre casa teva o pis i no saps per on començar… En aquest cas començarem pel principi. Anirem introduint-te en el procés de preparació a la bena perquè sàpigues el que fa i perquè ho fa. I si sorgeix el dubte, aqui estem per contactar: 637838630.

INFORMA’T DE COM FUNCIONA AIXÒ DE «VENDRE LA TEVA CASA»: 

Descarrega’t la nostra guía per propietaris

Perquè no volem captar la teva propietat, volem que tu et sentis captat per la idea de vendre-la, rendibilitzar-la, i viure.

És gratuïta!


El mètode Safire aporta solucions reals a problemàtiques reals. Et llances?

Sabem que estàs acostumat a no perdre el temps, perquè el teu temps és or. I de fet, saps que vendre i comprar és fàcil… Per què amb el teu immoble hauria de ser diferent? Safire et facilita el procés, t’ho explica i t’ho soluciona. Al 100%.

Informació mercat immobiliari

Necessitat de vendre ràpid, no disposar de cèdula d’habitabilitat o ni tan sols saber si es té certificat energètic… Són dubtes més comuns del que et penses. I si comencem per revisar quina documentació necessites per vendre casa teva? Prepara els papers!

Informació legal per la teva venda

És important actuar sempre dins del marc legal i estalviar-nos ensurts, com els derivats de les herències i la nova llei cadastral, temes específics per a vendes en societats, separació de béns i vendes… Quina és la teva situació? Ens ho expliques?

Informació fiscal per la teva transacció

Una hipoteca a mitges i no saber si s’hi pot vendre, com afectarà la declaració de la renda, per no parlar del possible deute (no sempre estem al cas de tot) o la temuda plusvàlua. Massa interrogants veritat? Ho parlem. Tot.

Llança’t ara!

Ho vens tot… Menys casa teva? Segueix el programa Llança’t Ara: Beneficia’t dels nostres serveis a propietaris.

Inflació, impostos, manca de temps… El nostre mètode de venda se centra en tu, en donar respostes i en oferir-te la solidesa i la confiança que la venda necessita i sense perdre el temps.

El nostre equip especialista treballarà en la venda de la teva propietat mentre gaudeixes del teu temps lliure… Despreocupa’t de tot i controla el procés des del teu mòbil.

Ni angoixa ni burocràcies interminables. Beneficia’t del servei més complet de gestió i assessoria immobiliària de forma gratuïta i posa fi a la incertesa i el dubte.

Aprofita el nostre genial xec regal de benvinguda per a nous propietaris. Gasta-ho en allò que més il·lusió et faci mentre participes en el creixement sostenible del comerç local.

Accediu a la vostra guia i comenceu!


 I si t’urgeix vendre, te la comprem.

Realitza ARA la teva consulta

Safire Real Estate

Especialistes en comercialització d’obra nova i compravenda immobiliaria residencial.

info@safirerealestate.com

902 920 516