T’AGRADARIA VENDRE EL TEU PIS O CASA
(O TERRENY)?

Aquí trobaràs informació REAL per aconseguir-ho!

I QUÈ HAS DE FER PER «VENDRE LA TEVA CASA»? 

Enhorabona! No és fàcil decidir-se! I un cop es té el convenciment i es sent una motivació REAL per vendre…


Cal informar-se sobre el procés que es seguirà per mantenir aquesta energía sempre ben amunt. Pots començar llegint la nostra guía per a propietaris, que és gratuïta!

Descarrega’t la nostra guía GRATUÏTA per propietaris!


Després has d’avançar feina sense estressar-te (de fet sol ser divertit): preparar la casa per les sessions fotogràfiques i de vídeo que caldrà fer, així com tota la documentació relacionada amb la propietat… Toca fer neteja!


NO ET posis les mans al cap SI NO TROBES el certificat energètic o les escriptures… té solució! 


Caldrà també que busquis i escullis un equip expert i un agent personal amb el qual treballaràs (nosaltres, per exemple!) i que farà per tu tota la feina de trobar el teu comprador ideal.

I evidentment, aquest professional t’ha de guiar, assessorar, representar i informar en totes les etapes del procés de la compravenda immobiliaria. Pot ser un API, però et recomanem un agent Realtor.

Sabem que hi ha propietaris que tenen urgència per vendre. Si és el teu cas, te la comprem. Contacta’ns.

I UN COP TENS L’AGENT IMMOBILIARI ESCOLLIT… QUINS SERVEIS MÍNIMS HAS DE REBRE?

Per comercialitzar la teva propietat

Necessitat de vendre ràpid, no disposar de cèdula d’habitabilitat o ni tan sols saber si es té certificat energètic, necessites un home staging, és una casa per reformar i no sé com vendre-la… Són dubtes més comuns del que et penses. Un bon agent sempre té resposta i solucions a la teva REALitat… I un mètode de venda eficient i eficaç que abarqui des del shooting fotogràfic inicial fins a una estatègia de venda comercial i de marketing adaptada a la teva propietat.

Per una venda 100% segura per a tu i el teu client

Herències, nova llei cadastral, comprador estranger, temes específics per a vendes en societats, separació de béns i vendes… Quina és la teva situació? De ben segur que no vols sorpreses a la firma d’arres oi? Un bon agent ha de saber preveure amb experiència i coneixements tots els punts que cal tenir controlats ja des de l’inici. La confiança va sorgint perquè veuràs com et sents més segur i més tranquil quan ho tinguis tot REALment controlat.

Informació fiscal per la teva transacció

Una hipoteca a mitges i no saber si es pot vendre, com afectarà la declaració de la renda, no saber què caldrà pagar de tributs a la venda, hi ha un divorci pel mig, què faig amb els altres socis del contracte… Escull un equip que disposi  REALment d’àmplis coneixements en matèria fiscal i legal, són els teus diners els que estàn en joc. 

BÉ… AIXÌ ÉS COM HAURIA DE SER LA GESTIÓ D’UNA VENDA DE CASA, O PIS, O PARCEL.LA… PERÒ COM JA DEUS SABER NO TOTS ELS EQUIPS OFEREIXEN AQUESTES SOLUCIONS REALS.

Nosaltres sí.

Perquè et mereixes un procés de venda REAL. I a Safire no només som agents Real Estate certificats. També tenim un mètode de venda, experiència, col.laboradors i un equip esperant-te. I per aquest motiu la nostra comissió de venda pot ser més alta, però com veuràs, et surt a compte. En parlem?

VOLS QUE PARLEM?

Si ja t’ho has començat a pensar et recomanem que visitis la nostra pàgina web, hi trobaràs contingut al Blog que et pot donar més idees i quan parlem ja sabràs moltes coses més!


Safire Real Estate

Especialistes en comercialització d’obra nova i compravenda immobiliaria residencial.

info@safirerealestate.com

902 920 516