Tens un terreny o casa vella per vendre?

Els terrenys urbans són actius immobiliaris d’alta rendibilitat

Activa els teus actius! 637 838 630

Terreny urbà, cases antigues, solars…

A Safire Real Estate sabem que totes les propietats tenen un comprador ideal! I si no el tens o creus que no pots esperar a tenir-lo, podem adquirir la teva propietat nosaltres. La questió és parlar-ne. Hi estàs interessat/a?

DE QUINS ACTIUS PARLEM?

Abans de tot concretem a veure quin tipus de propietat podem vendre: com a agents immobiliaris comercialitzem terrenys i solars urbans que com a tals, compleixin les següents condicions:

  • Accés rodat, xarxa de proveïment i evacuació d’aigües i energia elèctrica.
  • O forma part d’una trama urbana sòlida.
  • O està fet conforme al planejament general del municipi.

Però la nostra feina no acaba aquí… Aconseguir la màxima rendibilitat en la gestió d’un terreny urbà en propietat sol anar acompanyat de la capitalització del sòl en actius immobiliaris. I nosaltres sabem con aconseguir-ho.

Disposes d’un sòl urbà teu o de tercers? T’ajudem a vendre’l!

T’ajudem a activar els teus actius

Aprèn a moure els teus actius i assoleix la màxima rendibilitat!

La teva propietat és una tipologia d’alta demanda en el mercat immobiliari en aquests moments, informa’t.

Els compradors inversors busquen un mínim de 5% de rendibilitat bruta de la seva compra inmobiliaria.

I poden ser grans promotors immobiliaris, inversors particulars que volen capitalitzar el seu diner, promotores inversores de construcció residencial… 

Segueixes pensant que el teu terreny o casa vella no serveix per res?


Trobem junts el comprador ideal de la teva propietat

Un cop ja tinguis decidit el teu projecte de venda trobem comprador al teu terreny, solar, edifici o propietat no habitable perquè el transformin i li donin una segona vida: analitzarem les opcions de venda més adequades al teu terreny i als teus interessos.

OPORTUNITATS DE VENDA

Dissenyem una oportunitat de venda personalitzada que garanteixi alta rendibilitat a través de la nostra tecnologia, accions de màrqueting i xarxa d’inversors.

ESTRATÈGIES PERSONALITZADES

Particular, crowfunding, grup d’inversors… Executem l’estratègia de venda més adaptada per a captar el comprador més adequat.

PROJECTES A MIDA

Apliquem les accions personaliztades adaptades a cada tipologia de propietat: habitatge no habitable, terreny urbà, solar per reedificar, parcel.la…  Disposem de constructora i promotora propia per construir un habitatge o grup d’habitatges destinats a la seva comercialització.

Ets promotor? T’oferim l’assessorament i col·laboració estratègica necessaris perquè el teu projecte aconsegueixi l’èxit i la rendibilitat desitjats.