Tens un terreny o casa vella per vendre?

Els terrenys urbans són actius immobiliaris d’alta rendibilitat

Terreny urbà, cases antigues, solars…

A Safire Real Estate sabem que totes les propietats tenen un comprador ideal! I si no el tens o creus que no pots esperar a tenir-lo, podem adquirir la teva propietat nosaltres. Contacta amb nosaltres si la teva propietat compleix les següents característiques:

  • Disposa d’accés rodat, xarxa de proveïment i evacuació d’aigües i energia elèctrica.
  • O forma part d’una trama urbana sòlida.
  • O està fet conforme al planejament general del municipi.

Els terrenys urbans són actius immobiliaris d’alta rendibilitat. Les cases o habitatges antics es poden convertir en solars urbans amb altes capacitats constructives d’eficiència energètica. En tots dos casos podem analitzar i avaluar la seva ubicació, capacitat d’edificació i opcions de comercialització.

Trobem junts el comprador ideal de la teva propietat

estratègies personalitzades

Dissenyem una oportunitat de venda personalitzada que garanteixi alta rendibilitat a través de la nostra tecnologia, accions de màrqueting i xarxa d’inversors.

oportunitats de venda

Som experts en la comercialització de béns immobiliaris. Analitzarem les opcions de venda més adequades al teu terreny i als teus interessos i als dels teus possibles compradors.

projectes CONSTRUCTIUS

Apliquem les accions personalitzades adaptades a cada tipologia de propietat, opcions d’edificació i possibilitats de construcció i posterior comercialització.

Aprèn a moure els teus actius i assoleix la màxima rendibilitat!

Aconseguir la màxima rendibilitat en la gestió d’un terreny urbà en propietat sol anar acompanyat de la capitalització del sòl en actius immobiliaris. I nosaltres sabem con aconseguir-ho.

Els compradors inversors busquen un mínim de 5% de rendibilitat bruta de la seva compra inmobiliaria

I poden ser grans promotors immobiliaris, inversors particulars que volen capitalitzar els seus diners, promotores inversores de construcció residencial… 

Segueixes pensant que el teu terreny o casa vella no serveix per res?


Ets promotor? T’oferim l’assessorament i col·laboració estratègica necessaris perquè el teu projecte aconsegueixi l’èxit i la rendibilitat desitjats.

Safire Real Estate

info@safirerealestate.com

Carrer d’Abeuradors, 3, Girona

902 920 516

Som experts assessors i especialistes en comercialització d’obra nova, inversió i compravenda immobiliària residencial.

safire real estate logo empresa