Construccions Obra Nova

En aquesta pàgina trobaràs una petita mostra de les nostres cases d’arquitectura sostenible. Un model de construcció que s’adapta al terreny, l’entorn, als teus somnis i a la teva economía dotant-te de la qualitat i perdurabilitat més innovadores de la ciutat.

construccions

materials

espais

acabats

Les construccions d’obra nova Safire s’inspiren en un estil de vida basat en el benestar, l’estalvi energètic i el respecte al medi ambient.


Les nostres construccions conformen espais on el materials, llum i espais proporcionen calma, energia i llibertat.


Són habitatges pensats per gaudir dins i fora dels seus espais amb la calidesa i fortalesa que els seus murs i acabats transmeten.

Les ciutats sostenibles es creen a partir de noves estratègies i tecnología eficients que cerquen l’equilibri entre recursos i creixement. Són també ciutats inclusives que utilitzen els avenços tecnològics per a evitar una major contaminació del planeta i una millor qualitat de vida pels seus habitants. Les ciutats sostenibles són a més, part de l’agenda 2030 de les Nacions Unides.

Les nostres construccions actúen com un tot orgànic i es fusionen en l’entorn on s’ubiquen.


Habitatges d’arquitectura sostenible: Les Smart House són habitatges totalment passius que tal i com el seu nom indica disposen d’un sistema de ventilació, calefacció i abatiment energètic autònom i totalment sostenible.


El terreny i geomorfologia de la parcel.la són especialment important per a la definició no només del projecte sinò també per a l’ús d’espais exteriors com jardins, terrasses i els seus components: patis, pèrgoles, piscines i altres zones on el client,e specialment en els prpjectes sobre plànol, pugui escollir amb seguretat.

Les nostres promocions d’obra nova es caracteritzen per les línies simples i habitatges de formes robustes i alhora delicades.


Són construccions amb gran predomini de grans obertures, recorreguts agradables pensats per a tothom i espais oberts on la llum natural i el gaudir de l’entorn siguin atractius diaris.

L’elecció dels materials i acabats finals és prioritari que siguin escollits pel propi client, sempre amb el consell i sel.lecció del nostre equip.

Respirar, caminar, escoltar, gaudir del paisatge. Igualment important és l’entorn de la construcció: les nostres promocions es caracteritzen per estar ubicades en espais i zones on la natura, els baixos nivells d’agents contaminants (acústics, atmosfèrics, llumínics…) i l’orientació solar entre altres elements confiormen un paisatge i espais molt beneficiosos per a la salut.