Promoció Pisos a Vilablareix Rafael Masó

VENUTS

** CONSTRUCCIÓ AMB SISTEMA D’AILLAMENT SATE. AEROTERMIA. EFICIÈNCIA ENERGÈTICA A. ENTORN NATURAL SALUDABLE I ZONES VERDES DE GRAN QUALITAT.

EN CONSTRUCCIÓ

Vols personalitzar els acabats de la teva nova llar? Disposem de diferents 3D d’acabats de cuina i banys:  https://360.porcelanosapartners.com/VILABLAREIX/


ALTA QUALITAT

Acabats d’alta qualitat, tria entre les diferents opcions d’acabats i packs d’extres. Piscina, zona de jardí, pàrquing i traster.


EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

L’etiqueta de certificació energètica daquest habitatge és de categoria A, alta eficiència energètica.

APARTAMENTS FAMILIARS EN EL MILLOR ENTORN

Últimes unitats disponibles!

Últims pisos disponibles! Promoció d’obra nova de 24 habitatges distribuïts en 4 plantes. Pisos de 3 i 4 habitacions, amb dúplex i baixos amb jardí. Tots els habitatges tenen àmplies terrasses. Vilablareix és un municipi tranquil i familiar de 3.000 habitants situat al sud-oest del Gironès.

94 m² construïts

84 m² útils

19 m² terrassa

3 habitacions

2 banys 

garatge en edifici

Certificació energètica A

Entrega Gener 2024

VENUTS

Vols agendar una visita? Realitza ARA la petició

Promocions obra nova a la mateixa zona actualment disponibles:

Conèixer l’oferta ja comercialitzada de propietats d’obra nova pot ser un bon inici per a la teva cerca. Et podràs així fer una idea del tipus de contrucció, habitatges i característiques principals. Però també de la zona i entorn on s’ubiquen i que et convidem a conèixer agendant una visita. Començem?

CASA AILLADA A VILABLAREIX

Xalets o cases aparellades eco sostenibles i intel.ligents en un entorn únic en parcel.les a partir de 500 m2. Ideal seniors i els qui tenen les idees molt clares.

GIRONA CAN LLOBET SMART HOUSE

Les Smart House són habitatges totalment passius que tal i com el seu nom indica disposen d’un sistema de ventilació, calefacció i abatiment energètic autònom i totalment sostenible. ÚLTIMA UNITAT DISPONIBLE!

CASA UNIFAMILIAR FORNELLS PARC GIRONA

Magnífica casa aïllada de 276 m2 amb ampli jardí a la coneguda urbanització Fornells Parc Girona. Amb possibilitat de piscina Tancaments i jardineria perimetral, porta corredissa en accés principal per a cotxes i porta per als vianants.

Safire Real Estate

info@safirerealestate.com

Carrer d’Abeuradors, 3, Girona

902 920 516

Som experts assessors i especialistes en comercialització d’obra nova, inversió i compravenda immobiliària residencial.

safire real estate logo empresa