Villa de luxe a Urbanització Els Pinars a Lloret de Mar

Nova promoció de vila de luxe, smart i ecoeficient, situada a la urbanització els Pinars de Lloret de Mar. Adaptada a persones de mobilitat reduïda. Inici obres 2023. Orientada completament al sud i amb vistes al mar, la casa està formada per 3 plantes més planta coberta destinada a solàrium, piscina i gran garatge.

PROPERA CONSTRUCCIÓ

El projecte constructiu té previst l’inici d’obres a inicis 2023, essent possible en fase inicial modificar els acabats escollits.

ALTA QUALITAT

L’habitatge disposa de sistema d’ACS per aerotèrmia i energia solar combinats, equips d’il·luminació amb tecnologia LED. Domòtica controlable des d’una app, pre-instal·lació de fins a 14 panells solars, carregador per a vehicle i bateria i piscina amb sistema de cloració salina i il·luminació LED.

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

L’etiqueta de certificació energètica daquest habitatge és de categoria A, alta eficiència energètica.

LUXE I ECOEFICIÈNCIA ES DONEN LA MÀ

Smart house a tocar del mar en un entorn natural únic

Destaca per ser totalment ecoeficient, amb tecnologia SMART i distribuïda pensant en les persones amb dificultats de mobilitat ja que a més, disposa d’ascensor interior.

387 m2 construïts

297 m2 útils

964 m2 de parcel.la

4 habitacions dobles

4 banys 

garatge de 129,37m2

Certificació energètica A

Entrega 2023

Preu de venda 769.500 €

Vols agendar una visita? Realitza ARA la petició

Promocions obra nova a la mateixa zona actualment disponibles:

Conèixer l’oferta ja comercialitzada de propietats d’obra nova pot ser un bon inici per a la teva cerca. Et podràs així fer una idea del tipus de contrucció, habitatges i característiques principals. Però també de la zona i entorn on s’ubiquen i que et convidem a conèixer agendant una visita. Començem?

Casa Obra Nova en Venda a Santa Cristina d Aro

Magnífica casa aïllada amb piscina i ampli jardí en una de les millors zones de Santa Cristina d’Aro, a 10 minuts de la platja de Sant Feliu de Guíxols i Platja d’Aro.

Xalet Els Cingles Lloret de Mar

Xalet aïllat de disseny de nova construcció, en solar de 1.567 m2 amb magnífiques vistes al mar. Ubicat dins tranquil conjunt residencial de residència permanent.

Casa Unifamiliar Fornells Parc Girona

Magnífica casa aïllada de 276 m2 amb ampli jardí a la coneguda urbanització Fornells Parc Girona. Amb possibilitat de piscina Tancaments i jardineria perimetral, porta corredissa en accés principal per a cotxes i porta per als vianants.

Safire Real Estate

Especialistes en comercialització d’obra nova i compravenda immobiliaria residencial.

info@safirerealestate.com

902 920 516