Promoció Pisos Sant Antoni de Calonge

Promoció Pisos Sant Antoni de Calonge ecoeficients i accessibles a només 4 minuts de la platja de Torre Valentina! La promoció Numancia és un edifici de nova construcció compost per 11 apartaments i 6 dúplex amb terrassa de 3 habitacions i 2 banys. Amb opció de compra de traster i pàrquing al mateix edifici. Acabats de qualitat, accessibles i amb aerotèrmia.

PROMOCIÓ NUMÀNCIA PEL TEU PIS A LA PLATJA

Gaudeix de la comoditat, l’elegància i la proximitat al mar que sempre ha desitjat

Sant Antoni de Calonge és un dels municipis de la Costa Brava més freqüentat pel turisme familiar nacional i internacional, però també té una vida de poble activa durant tot l’any.

Ofereix un estil de vida tranquil i segur, amb serveis complets, una educació de qualitat i una gran varietat d’activitats per a totes les edats.

PLANTA SUBTERRÀNIA AMB 18 PLACES DE PÀRQUING/TRASTER per un preu de 21.500 € i 6.500 € respectivament.

3 PLANTES BAIXES ….. A partir de 310.000 €

4 PISOS A LA PLANTA 1 ….. A partir de 268.000 €

4 PISOS A LA PLANTA 2 ….. A partir de 268.000 €

6 DÚPLEX A LA TERCERA PLANTA ….. A partir de 325.000 €

3 habitacions

2 banys 

garatge i traster en opció

La planta baixa inclou pati i les plantes 1 i 2 terrassa, essent més àmplia en el cas dels dúplex.

Certificació energètica A

Entrega desembre 2023

EN CONSTRUCCIÓ

la promoció es troba ja en fase inicial de construcció.

ALTA QUALITAT

Acabats d’alta qualitat, orientació ideal per il.luminació natural davant i darrera, cuina office totalment equipada i plaça de pàrquing al mateix edifici i traster en opció de compra.

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

L’etiqueta de certificació energètica daquest habitatge és de categoria A, alta eficiència energètica.

ACCESSIBILITAT

L’edifici compta amb ascensor, i s’ha habilitat un recorregut per a persones amb mobilitat reduïda. Pàrquing i trasters amb accés des de l´ascensor comunitari, i la porta d´accés al pàrquing és motoritzada.

Ser propietari és molt més que un habitatge. Adquirir una propietat és l’ocasió ideal per invertir en actius immobiliaris d’alta rendibilitat que podreu gaudir o capitalitzar en tot moment amb el màxim benefici. I és també la manera de poder contribuir a un planeta menys contaminat. Escull segons la teva manera de ser, els teus objectius de vida i troba l’habitatge que s’adapti millor a les teves necessitats. I si el que vols és un habitatge sostenible, escull Safire Real Estate.

GRÀCIES A TU LES CASES DEL FUTUR SERAN SOSTENIBLES

Participa de la construcció d’habitatges sostenibles!

La transició immobiliària cap a l’obra nova i reforma d’habitatges comença a ser ja una realitat segons critèris de sostenibilitat, accessibilitat i eficiència energètica.

Seguint la nostra aposta iniciada ja fa anys podem assegurar que comercialitzem projectes residencials de baix consum energètic i ús de fonts renovables. 

I no només això, les nostres cases i edificis incorporen elements d’accessibilitat i socialització en la mesura del possible així com el foment de la domòtica al servei de les persones.


EL PARADIGMA DE LES CASES PASSIVES

Les cases passives o passiv house es començena construïr als anys ’80 a Alemanya. Es crea així una corrent constructiva innovadora que potencia l’entorn, orientació i propia estructura de l’habitatge potenciant l’autoabastiment energètic i un consum mínim.

HABITATGES DE CONSUM RESPONSABLE

Un habitatge sostenible o responsable amb el medi ambient és aquell que també és eficient energèticament i no causa un impacte negatiu contra els recursos naturals del planeta. I ser eficient vol dir que no malbarata sinò que els redueix, aprofita i reutilitza de manera respectuosa.

LA PERDURABILITAT I L’ESTALVI DE LA CONSTRUCCIÓ SOSTENIBLE

A la construcció sostenible d’habitatges es cerca l’òptim aprofitament constructiu i energètic i alhora, es basa en la simplicitat de manteniment. S’assoleix així una rendibilitat i perdurabilitat molt superiors a llarg termini per als seus compradors i per al conjunts de la societat.

Vols agendar una visita? Realitza ARA la petició

Promocions obra nova a la mateixa zona actualment disponibles:

Conèixer l’oferta ja comercialitzada de propietats d’obra nova pot ser un bon inici per a la teva cerca. Et podràs així fer una idea del tipus de contrucció, habitatges i característiques principals. Però també de la zona i entorn on s’ubiquen i que et convidem a conèixer agendant una visita. Començem?

XALET DE LUXE SANT ANTONI DE CALONGE

Venda sobre plànol, properes actuacions per exclusiva casa en promoció d’obra nova en parcel·la de 1130 m2 al carrer Mercè Rodoreda.

Casa en promoció a Llagostera

Casa de venda sobre plànol amb opció de piscina i amb ampli jardí al tranquil poble de Llagostera, a només 15 minuts de les millors platges de la Costa Brava.

CASA UNIFAMILIAR A CASSÀ DE LA SELVA 180m2

Magnífica casa aïllada de 180 m2 amb ampli jardí a Cassà de la Selva, a només 20 minuts de les millors platges de la Costa Brava, ia 10 minuts de la ciutat de Girona, capital de província.

Safire Real Estate

Especialistes en comercialització d’obra nova i compravenda immobiliaria residencial.

info@safirerealestate.com

902 920 516